Guld köpes

Välkommen till guld köpes.

Det finns många anledningar att köpa guld
Kanske är du intresserad av att investera eller köpa guld? Det går även att köpa investeringsguld i form av guldtackor eller guldmynt. Du är välkommen att kontakta vårt moderbolag om du vill köpa fysiskt investeringsguld. De minsta guldtackorna väger inte mer än 2 gram och det finns guldtackor på upp mot 12,5 kilo. Vill du inte investera i fysiskt guld går det alltid att köpa aktier i guldbolag som Boliden eller guldfonder men då investerar du inte i fysiskt guld.

Köpa investeringsguldmynt

  • Guld anses historiskt sett när man ser på ekonomiska trender av många som en säker investering
  • Många investerar i guld när det råder osäkerhet på marknaden
  • I Sverige är investeringsguld momsfritt

Läs mer om guldpriset : den här webbplatsen beskriver olika sätt som du kan investera i guld.

Att sälja guld

Om du vill sälja guld kan du göra det över Internet. Det finns flera olika företag på den svenska marknaden som du kan vända dig till och du gör klokt i att jämföra priserna kring de olika karathalten. Den vanligaste karathalten är 18 karat som många smycken består av.

Det finns flera guldköparföretag i Sverige. Dels har du de renodlade internetbolagen men det finns även pantbanker och guldspecialister.

  • SMS Guld. På SMS Gulds webbplats kan du enkelt och gratis beställa ett guldpaket. Försändelsen som du skickar in är försäkrad till 100 000 kronor. Ingen fraktkostnad och du får dina pengar direkt. SMS Guld  AB vänder sig både till privatpersoner och myndigheter som vill sälja guld och ifall du har några frågor kring värderingen av guld så kan du ta kontakt över telefon eller email från deras webbplats. SMS Guld köper alla typer av guldföremål och  guld från vigselringar och förlovningsringar – till investeringsguld.
  • Guldpengar.se är ett renodlat internetbolag som har ett pris som är baserat på världsmarknadspriset.
  • 24guld.se köper upp guld både på nätet och i sina butiker
  • 24Pantbank.se här kan du panta, köpa och sälja smycken och guld online eller i butik.

Sälja guldsmycken

 

 

guld
Det här inlägget postades i Guld köpes. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>